Airwell - AirTrade

Airwell

ЗА AIRWELL

Създадена през 1947, Airwell е една от първите фирми производители на климатична техника в Европа. През 1950-та година фирмата разработва първия прозоречен климатик и стартира масово производство за европейския и африканския пазар. От този модел климатик (разделяйки го на външно и вътрешно тяло) произлизат първите по рода си стенни сплит климатици.

В рамките на едно десетилетие до 1982, Airwell предлага пълна гама стенни сплит системи, разполагащи с тангенциални вентилатори за по-тиха работа, дистанционни управления и ротационни компресори.

И до момента, фирма Airwell е пионер в този бранш и е водещият френски производител на пълна гама климатична техника, включваща битова климатизация, климатизация за магазини и офиси, мултисплит системи, термопомпи, моноблок и VRF системи. Компанията разполага с производствени бази във Франция, Италия, Китай и Израел, във фирмата работят 800 служители, а продуктите на Airwell се предлагат в над 80 страни.

За своята над 70-годишна история, Airwell са изградили репутация на иновативен и стабилен производител, който поставя комфорта на своите клиенти и околната среда на първо място.

click the edit button to change this text.

Разгледай моделите >>>

click the edit button to change this text.

За монтаж >>>

БИТОВА КЛИМАТИЗАЦИЯ:

Airwell предлага пълна гама инверторни климатици за дома – стенни, подови, касетъчни, канални и мобилни модели с мощности от 9 000 BTU до 24 000 BTU (2,5kW до 7,1kW). Всички модели се отличават с елегантен дизайн, работят с екологичния фреон R32, предлагат най-съвременните функции и притежават сертификати за качество за европейския пазар. Продуктите на Airwell имат Eurovent сертификат, а фирмата е сертифицирана по ISO 9001 и ISO 14001.

Безспорният фаворит в битовата гама на Airwell е елегантната серия HDH Harmonia. С опция за три цвята (бял, сив и черен) и отлични параметри, HDH Harmonia разполага с богат набор от функции, сред които:

 • Golden Fin Treatment – антикорозионно покритие на топлообменника;
 • 4D Airflow;
 • WiFi Управление;
 • I Feel функция, позволява измерване на температурата от дистанционното управление;
 • 80% по-икономичен Stand-by режим;
 • Работа до -15° външна температура;
 • Super Quiet – тих режим на работа на вътрешното тяло;
 • Night Mode – температурата се коригира спрямо графика на потребителя;
 • Auto Clean/Dry – функция за изсушаване на топлообменника;
 • HD (High density) – прахов филтър;
 • Филтър с активен въглен;
 • Програмируем таймер.

Освен за крайния клиент е важно един климатик да е разработен интелигентно и за инсталатора, както и за техника, който ще го поддържа. Серията HDH Harmonia е снабдена със сензор за регистриране изтичането на фреон, опция за изписване на кодовете за грешки през дисплея на вътрешното тяло, възможност за извеждане на конденза от ляво или от дясно и много други. Външните и вътрешните тела на Airwell имат компактен и ергономичен дизайн за лесен монтаж и обслужване.

click the edit button to change this text.

HDH Harmonia >>>

МУЛТИСПЛИТ КЛИМАТИЗАЦИЯ:

Освен моносплит климатици за битови нужди, Airwell предлага и мултисплит системи съвместими с вътрешните тела, изброени по-горе. Гамата разполага с мощности от 18 000, 27 000, 36 000 и 42 000 BTU и съответно 2, 3, 4 и 5 порта.

Air Trade Company е основен представител на Airwell за България. За повече информация и запитвания sales@airtradecompany.com или 0888338303.

click the edit button to change this text.

По запитване >>>

КЛИМАТИЗАЦИЯ ЗА МАГАЗИНИ И ОФИСИ:

Очаквайте скоро!

click the edit button to change this text.

По запитване >>>

ТЕРМОПОМПЕНИ СИСТЕМИ:

Очаквайте скоро!

click the edit button to change this text.

По запитване >>>

ПРОФЕСИОНАЛНА КЛИМАТИЗАЦИЯ:

Очаквайте скоро!

click the edit button to change this text.

По запитване >>>

За безплатна консултация, можете да ни пишете на нашия чат, или на  sales@airtradecompany.com, или се обадете на

0888 33 83 03!

Ценова листа

Вижте повече

Каталог

Вижте повече