Levoit - AirTrade

Levoit

VISTA 200-RXW – ИКОНОМИЧЕН ВЪЗДУХОПРЕЧИСТВАТЕЛ ЗА ПОМЕЩЕНИЯ ДО 15 М2

 

Въздухопречиствател Vista 200-RXW на LEVOIT за малки помещения до 15 м2. Компактен, лек и лесен за употреба Vista 200-RXW е идеално решение за всеки дом. Пречиствателят разполага с тристепенна филтрация с предварителен, HEPA и карбонов филтър, ниски шумови нива, програмируем таймер за 2, 4 или 8 часа работа, спрямо Вашия график и най-важното много ниска консумация на енергия. С включен допълнителен филтър.

 

CADR (Дебит на час): 85 m3/h
За площ: 15 m2
Шумово ниво: 25-36 dB
Номинална Мощност: 15W

click the edit button to change this text.

Купи онлайн >>>

LV-H132 – ВЪЗДУХОПРЕЧИСТВАТЕЛ ЗА ПОМЕЩЕНИЯ ДО 12 М2 С ТАЙМЕР – ЧЕРЕН

 

Въздухопречиствател LV-H132 на LEVOIT за малки помещения. Уредът е лек (само 2.5 кг), разполага с 3-скоростен вентилатор, тристепенна филтрация с предварителен, HEPA и карбонов филтър. LV-H132 идва в два цвята – бял и черен. С включен допълнителен филтър.

 

CADR (Дебит на час): 68 m3/h
За площ: 12 m2
Шумово ниво: 24–48 dB
Номинална Мощност: 33W

click the edit button to change this text.

Купи онлайн >>>

CORE-300 – ВЪЗДУХОПРЕЧИСТВАТЕЛ ЗА ПОМЕЩЕНИЯ ДО 40 М2 С ТАЙМЕР

 

Домашен пречиствател CORE-300 на LEVOIT за малки помещения. Идеален за спални, дневни, кухни и офиси. Уредът разполага с панелен дисплей, тристепенна филтрация с предварителен, HEPA и карбонов филтър. Технологията VortexAir позволява 360 градусов въздушен поток за по-ефективна работа. CORE-300 филтрира до 2 пъти за час въздуха в помещение до 40 квадратни метра.

 

CADR (Дебит на час): 187 m3/h
За площ: 40 m2
Шумово ниво: 24–48 dB
Номинална Мощност: 33W

click the edit button to change this text.

Купи онлайн >>>

LV-H131S – УМЕН ВЪЗДУХОПРЕЧИСТВАТЕЛ ЗА ПОМЕЩЕНИЯ ДО 48 М2 С WIFI УПРАВЛЕНИЕ

 

Умен въздухопречиствател LV-H131S на LEVOIT за средни помещения. Уредът разполага с WiFi управление и VeSync апликация, автоматичен режим “AUTO MODE” за адаптация на вентилатора спрямо качеството на въздуха, тристепенна филтрация с предварителен, HEPA и карбонов филтър. Също така “SLEEP” режимът понижава шумовите нива за тиха работа през нощта. С включен допълнителен филтър.

 

CADR (Дебит на час): 230 m3/h
За площ: 48 m2
Шумово ниво: 23-52 dB
Номинална Мощност: 40W

click the edit button to change this text.

Купи онлайн >>>

LV-H133 – ВИСОКОЕФЕКТИВЕН ВЪЗДУХОПРЕЧИСТВАТЕЛ ЗА ГОЛЕМИ ПОМЕЩЕНИЯ ДО 95 М2 – БЯЛ

 

Въздухопречиствател LV-H133 на LEVOIT за големи помещения до 95 м2. Уредът разполага аеродинамичен, турбинен дизайн на вентилатора, за по-висока ефективност, автоматичен режим “AUTO MODE” за адаптация на вентилатора спрямо качеството на въздуха, тристепенна филтрация с предварителен, HEPA и карбонов филтър. Също така “SLEEP” режимът понижава шумовите нива за тиха работа през нощта. LV-H133 идва в два цвята – бял и черен. Този пречиствател е идеален за офиси и магазини.

 

CADR (Дебит на час): 400 m3/h
За площ: 95 m2
Шумово ниво: 25–50 dB
Номинална Мощност: 33W

click the edit button to change this text.

Купи онлайн >>>

Защо Ви трябва въздухопречиствател?


Често не осъзнаваме колко важно е качеството на въздуха, който дишаме. Именно замърсяването му е сред често срещаните причини за алергии, грипове, лош сън, стрес и дори лошо настроение. Чистият въздух помага на здравето и пълноценния начин на живот, доброто емоционално и психологическо състояние.
Въздухопречиствателите филтрират дим, летливи органични съединения, неприятни миризми и други замърсители. Изчистват въздуха от акари, полени и алергени от домашни любимци. Неутрализират разпространението на спори на плесени и въздушни бактерии, преди те да повлиаят на здравето. Създават чиста и гостоприемна атмосфера, за да се наслаждавате на всеки момент у дома.

Защо да изберете Levoit?


Въздухопречиствателите на Levoit се отличават с високо качество и елегантен дизайн, който пасва ненатрапчиво на всеки интериор. Всички въздухопречистватели на Levoit имат 3-степенна филтрираща система. Първият филтър улавя големи частици като мъхове, влакна и козина от домашни любимци. По-малките частици минават през True HEPA филтъра, който неутрализира 99.7% от праховите частитици във въздуха с размер до 0.3 микрона, включително бактерии и вируси. Процесът на въздухопречистване се завършва от карбоновия филтър, който абсорбира дим, миризми и други замърсители и оставя след себе си чист и свеж въздух.

Възможност за финансиране!


Въздухопречиствателите на Levoit са сред допустимите средства, с които юридически лица или еднолични търговци могат да кандидатстват за финансиране по процедура BG16RFOP002-2.088 “Адаптиране на дейността на МСП в контекста на Covid-19” на ОП “Иновации и конкурентоспособност”. Те отговарят на необходимите условия да притежават функционалност за подобряване качеството на въздуха от гледна точка минимализиране риска от циркулация на Covid-19. Също така спадат към средствата, които се ползват от повече от един служител и имат за цел превенция/предпазване от разпространението на вируса.