Подвижен уред за су вид готвене Laica SVC107
Съвременната кулинария познава неограничен брой техники на готвене, но има една, която заслужава особено внимание. Готвенето под вакуум при ниска температура, известно по света с френския термин „sous vide“ (су вид), е сравнително нова техника, която се използва от най-добрите шеф-готвачи, заради невероятните резултати. Готвенето при ниска температура става в диапазона: 50°C – 68°C. Във вакуум се готвят често по-жилави меса, за да се разгради колагена и да се преобразува в желатин. Преди да се вакуумира, продуктът трябва да се почисти много добре. Продължителността на готвене и температурата варира от естеството на самия продукт, но температурата винаги е от 50°C до 68°C. При работата с вакуум е важно да се знае, че в момента, в който се прекратява термичната обработка, пликът трябва веднага да се потопи във вода с лед, за да се спре процесът на готвене. Приложението на готвене под вакуум е приложимо в профисионална среда и в домашни условия. Особено подходящо е за кетъринг фирмите. Продуктите се вакуумират, оставят се за около 12 часа на температура от 58°C – 60°C, охлаждат се и непосредствено преди сервирането се затоплят, като едва след това се разопаковат.
Производител: Laica
Произход: Италия
Цената е за: 1 бр.
Продуктът е в наличност
Допълнителна информация
Тегло | 1.8 кг |
---|---|
Размери | 16 × 13 × 44 см |
Каталожен номер | |
Производител |
Описание
- Долна част изработена от висококачествена неръждаема стомана.
- Горна част представлява олекотена пластмасова конструкция.
- Загряване на водата: от 25°C до 95°C с точност до 0,5°C.
- Циркулация на водата: 6 -15 l/min.
- Модерен сензорен дисплей с приятна LED светлина.
- „Touch“ бутони за управление.
- Показание на дисплея за избрана температура на су вид готвене.
- Показание на дисплея за оставащо време на готвене.
- Цифров програмируем таймер.
- Фиксатор за закрепване към съда за готвене.
- Елегантен дизайн и компактни размери.
- Удобен за съхранение.
- Лесен за употреба и почистване.
- Здравословно и диетично готвене: ниското температурно вакуумно готвене позволява да се приготвят вкусни храни, като се използват няколко подправки
- Размери: 40.4 x 13.5 x 9.2 cm
- Мощност: 1200 W.
- Захранване 230 V, 50 Hz.
- Модел: SVC107
- Тегло: 1.37 кг
Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.
SKU: 210026 - Need Help? Contact Us Leave Feedback
Categories: КУХНЕНСКО ОБОРУДВАНЕ, УРЕДИ ЗА ГОТВЕНЕ, УРЕДИ ЗА СУ ВИД ГОТВЕНЕ
Contact Us
Leave Feedback
Свързани продукти
-
Машина за пуканки Ariete – Party Time
102.38 лв.Original price was: 102.38 лв..85.00 лв.Current price is: 85.00 лв.. -
Уред 3 в 1 за донъти, мъфини и сандвичи Ariete – Party Time
157.77 лв.Original price was: 157.77 лв..138.00 лв.Current price is: 138.00 лв.. -
Електрически грил Ariete – Multi Grill 3в1
172.48 лв.Original price was: 172.48 лв..150.00 лв.Current price is: 150.00 лв.. -
Фурна за пица, 400 °C, червена
268.63 лв.Original price was: 268.63 лв..225.00 лв.Current price is: 225.00 лв..
Отзиви
Все още няма отзиви.