Най-новите модели въздухопречистватели Levoit 2021 - AirTrade

Най-новите модели въздухопречистватели Levoit 2021

Levoit-Core-400S-laser crop blog post

Най-новите модели въздухопречистватели Levoit 2021

 

Тази година Levoit представя на пазара 3 нови модела въздухопречистватели. Базирани на най-успешния си модел от изминалите години – CORE-300.  Те са със сходен, цилиндричен дизайн, удобно управление и разбира се разполагат с доказаната вече технология на тристепенна филтрация.  Тя прекарва въздуха през 3 филтъра както следва:

  • предварителен прахов филтър, улавящ по-едрите частици;
  • HEPA филтър, който улавя фините прахови частици. Филтрите на Levoit са H13 TRUE HEPA филтри, които улавят до 99.97% от фините частици;
  • Филтър с активен въглен, който неутрализира миризмите.

LEVOIT CORE 200S

 

Този модел е предназначен за помещения до 35м2. Има 3 степени на работа и постига дебит на въздуха от 170 м3/час. Снабден е с описаната по-горе технология за тристепенна филтрация, таймер за автоматично изключване, функция за управление посредством телефон чрез мобилната апликация VeSync, както и възможност за управление през Amazon Alexa и Google Assistant!

С компактния си размер и ниски шумови нива (само 24 db) CORE 200S се вписва идеално в спални и малки дневни помещения.

 

Видео представяне Пречиствател за въздух Levoit Core 200 S

LEVOIT CORE 300S

 

Модел CORE 300S е наследника на доказания бестселър на Levoit – CORE 300! Основните функционалности се запазват: тристепенна филтрация със TRUE HEPA H13 филтър, VortexAir™  технология за циркулация на въздуха на 360°, 3 степени на вентилатора, таймер, нощен режим и много още!

Иновациите в новия модел CORE 300S са многобройни – AirSight™ Plus технология посредством лазерен сензор, който следи качеството на въздуха и засича фините частици. Добавен е и  автоматичен режим на работа, който избира оптималните настройки на работа на пречиствателя, а също така  по-малкият модел от гамата, CORE 300S  може да бъде управляван от Amazon Alexa и  Google Assistant, както и от мобилната апликация VeSync!

 

CORE 300S постига дебит на въздуха до 195м3/час, което го прави универсално решение за всякакъв тип помещение до 41 м2.

 

Видео представяне Пречиствател за въздух Levoit Core 300 S

 

 

 

LEVOIT CORE 400S

 

CORE 400S е изцяло снабден с всички технологии описани в предходните модели CORE 200S и CORE 300S. Този модел на Levoit намира приложение не само в бита, но и в офиси, класни стаи, клиники и много други, благодарение на дебита, който постига – 442 м3/час. С този дебит CORE 400S, пречиства изцяло въздуха в помещение до 83 м2 в рамките на 30 минути.

 Уредът е високо енергийноефективен и има сертификати от FCC, CA, ECARF, Energy Star и Good Housekeeping.

 Levoit предлага широка гама от продукти свързани с качеството на въздуха. Освен пречистватели, Levoit имат и богата гама овлажнители.

 

Видео представяне Пречиствател за въздух Levoit Core 400 S

 

За да научите повече, последвайте линковете по долу: