Качеството на въздуха у дома – част 1 - AirTrade

Качеството на въздуха у дома – част 1

Woman slumbers on couch with hands behind head

КАЧЕСТВОТО НА ВЪЗДУХА У ДОМА – ЧАСТ 1

 

Чувайки за замърсяване на въздуха, не си представяте вашия дом, офис или кола?! А знаете ли, че средно прекарвате около 90% от времето си в затворени помещения? Заедно с кислорода поемате и опасни съединения, като изгорели газове, фини прахови частици, серен диоксид, азотен диоксид и други вредни субстанции.

Оказва се, че замърсяването на въздуха вътре в помещенията е много сериозен проблем, що се отнася до здравето на всеки един от нас.

Въздухът у дома може да е два пъти по-мръсен от този навън!

Липсата на циркулация и подмяна на кислорода вкъщи води до насищането му с много вредни замърсители като остатъци от плесен и полени, прахови частици, цигарен дим, изпарения от козметични продукти, битова химия и др.

 

Последствия от замърсената кислородна среда вкъщи!

Излагането на тези замърсители, дори и на мястото, където се предполага, че трябва да се откъснете от градската среда и мръсния въздух, би могло да ви въздейства сериозно и да доведе до развитието на множество алергии, засягайки хора от различни възрасти. Около 90% от градското население са изложени на замърсители в концентрации много по-високи от допустимите за здравето.

 

Как да подобрим качеството на въздуха у дома?

Да проветрим помещението винаги е първото решение, което ни идва на ум, но в зависимост от сезона, външната температура не винаги позволява това да се направи. Също така, в градска среда, въздухът навън е изключително замърсен от изгорели газове на автомобили, полени и много други фактори.

Най-пълноценното решение е да се сдобиете с уред за пречистване на въздух. Филтрите на всички модели на Levoit се състоят от прахов филтър, улавящ по-едрите прахови частици, H13 True Hepa филтър, който премахва 99.97% от фините прахови частици и бактерии, и карбонов филтър за неутрализиране на миризми – това е тристепенната филтрация на Levoit и е изпитан метод за подобряване на качеството на въздуха у дома. За да научите повече за продуктовата гама на Levoit, последвайте линка по-долу: